Temsilcilerimiz Galibiyet ve Moral Arıyor

0
124

spor haberleri5Spor Toto 2. ve 3. Lig temsilcilerimiz bu haftanın maçlarını bugün oynayacaklar. Programa göre, Körfez İskenderunspor-Sandıklıspor, Payasspor-Zara Belediyespor, Altay-Erzin Belediyespor, Arsinspor-Kırıkhanspor ve Orduspor-Hatayspor maçları oynanacak.

Alt sıralardan kurtulmak için çaba sarf eden temsilcimiz Körfez İskenderunspor bu hafta sahasında Sandıklıspor’u ağırlayacak. Artık telafisi mümkün olmayan haftalara girilirken, Turuncu-Mavili eki, sahasında ve seyircisi önünde oynayacağı Sandıklıspor maçından mutlak galibiyet hedefliyor. Kulüp Başkanı Bekir Tufan, destek çağrısını yinelerken; “Tüm İskenderunlu taraftarımızı takıma destek olmaya davet ediyoruz. Yönetim kurulu ve teknik heyetimiz başta olmak üzere tüm futbolcularımızda büyük bir çaba içinde, inşallah el birliği ile tehlikeli bölgeden uzaklaşacağız” dedi. Körfez İskenderunspor’da İhsan ile Eser, sakatlıklarından dolayı Sandıklıspor maçı kadrosunda olamayacaklar.

payasspor (33)

Payasspor’a Başkan Morali

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta Cumartesi günü saat 13.00’te Payas İlçe Stadında Zaraspor’u ağırlayacak olan Payasspor çalışmalarını sürdürüyor. Payas İlçe Stadında yapılan son antrenmanı Kulüp Başkanı Gökhan Akel de izledi. Başkan Gökhan Akel, futbolcularla da görüşerek moral verdi. Zaraspor karşılaşmasında Kaleci İzzet Yağız’ın sakatlığı devam ederken, Uğur ile Koray sarı kart cezalısı.

İkinci Lig temsilcimiz Hatayspor ise Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Orduspor maçına galibiyet parolasıyla hazırlandı. Bu zorlu maçtaki tek hedefin 3 puan olduğu vurgulanırken, son maçta Bugsaşspor’a 2-1 yenilerek son iki haftada 6 puan kaybeden Bordo-Beyazlı ekip, kritik Orduspor maçını kazanarak rahat nefes almak istiyor. Teknik Direktör Bayram Toysal idaresinde çalışmalarını tamamlayan Hataysporlu futbolcular, maçın önemini bildiklerini ve sahada büyük mücadele ederek maçı kazanacaklarını belirttiler. Haftanın programı şu şekilde: è è

Körfez İskenderunspor-Sandıklıspor

19 Mart 2016 Cumartesi Saat: 13.00

5 Temmuz Stadı

Evren Atış, Emrah Ünal, Bahadır Yıldırım

Payasspor-Zara Belediyespor

19 Mart 2016 Cumartesi Saat: 13.00

Payas İlçe Stadı

Murat Türkoğlu, Erhan Gündoğdu, Kemal Şafak

Altay-Erzin Belediyespor

19 Mart 2016 Cumartesi Saat: 13.30

Buca İlçe Stadı

Necati Selçuk Şahin, Tolga Dede, İbrahim Utku Erdoğan

Arsinspor-Kırıkhanspor

19 Mart 2016 Cumartesi Saat: 13.00

Arsin İlçe Stadı

Hasan Ertuğan, Hulusi Akırşan, Utku Tunavelioğlu

Orduspor-Hatayspor

19 Mart 2016 Cumartesi Saat: 13.00

19 Eylül Stadı

Adem Elgörmüş, Özcan Çiçek, Ramazan Onat

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here