“Temennim Kazananın İskenderun’un Olması”

0
66

seyfi dingil4Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Seyfi Dingil 30 Mart Tarihine Odaklandı;

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Seyfi Dingil, İskenderun’un talihinin 30 Mart’ta değişeceğini belirtti. Seyfi Dingil, yaklaşan yerel seçimler öncesinde, İskenderun’un geleceği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İskenderun’un tüm sorunlarını bildiğini ifade eden Seyfi Dingil; “Doğup büyüdüğüm bu toprakları sokak sokak, mahalle mahalle, köy köy, belde belde biliyorum. İskenderun’un artık bekleyecek zamanı kalmamıştır. Bu seçim İskenderun’un kader seçimidir. Profesyonel ekibimiz ve projelerimiz hazır. İskenderun’u emekliler kenti olmaktan çıkarıp, yaşanabilir bir İskenderun oluşturacağız. Tüm bunları halkımızla birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Seyfi Dingil, belediyeciliğin bir tecrübe işi olduğunu da belirterek; “Belediyecilikten anlamayan bir kişinin İskenderun’u ve belediyeyi tanıması 5 yılı geçer. Bu dışarıdan görüldüğü gibi değildir. İskenderun’un ne bekleyecek zamanı ne de kaybedecek bir beş yılı daha kalmamıştır. Bu İskenderun halkı için tarihi bir fırsattır. Belediyecilik sadece yol, kaldırım, su işleri değildir. Günümüzde artık sosyal belediyecilik anlayışı vardır. Belediye insanın doğumundan ölümüne kadar birçok alanda hayatın içindedir” şeklinde konuştu.

İskenderun’a ve halkına hizmet etmeyi kendine bir borç bildiğini ifade eden Dingil; “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın sözü rehberim olacaktır. Çalışmalarımda “ben” değil “biz” düşüncesi hâkim olacaktır. Çünkü bütün görevler gibi belediyecilik de ekip çalışması gerektirir. Bu yarışın içinde olacak diğer Ak parti aday adayı arkadaşlarımla seviyeli ve hizmet öncelikli tatlı bir rekabet içerisinde olacağımı biliyorum. Şimdiden onlara da başarılar diliyorum. Temennim kazananın İskenderun’un olması! Dualarımızı ve desteğinizi bekliyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here