Tekvando’da Türkiye Şampiyonu Payas’tan!

0
391

payas tekvando1Okullar arası Türkiye Tekvando Şampiyonasına, Payas Asım Gündüz İlköğretim Okulu adına katılan Payas Belediyespor 1975 Kulübü sporcusu sporcu İlter Gürçınar, kendi kilosunda Türkiye 1’cisi oldu. Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Konya’da gerçekleştirilen şampiyonada elde edilen bu başarıdan dolayı İlter Gürçınar’ı kutladı.

Türkiye Tekvando Şampiyonasının Hatay ayağında +65 kg.’da il birincisi olan İlter Gürçınar bu başarısını Konya ilinde gerçekleştirilen Türkiye finallerinde taçlandırarak, 1. oldu. Elde edilen bu başarıdan dolayı gurur duyduklarını belirten Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, başarılı sporcuyu kutlayarak, bu başarılarının devamı diledi.

Okullar arası yapılan Türkiye şampiyonasında Payas Asım Gündüz İlköğretim Okulu adına yarışan Gürçınar’ın, aynı zamanda Payas Belediyespor 1975 Kulübünün de sporcusu olduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Mehmet Ay; “Kulübümüzde böyle değerli bir sporcuyla çalıştığım için çok mutluyum. Sporcumuzun elde ettiği Türkiye şampiyonluğu sadece kulübümüzü değil, tüm Payas’ı gururlandırmıştır. Gelecek vaat eden İlter Gürçınar’ı bir kez daha kutluyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here