Tekvando Şampiyonasında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

0
459

tekvando326 Aralık 2015 Cumartesi günü Antakya TOKİ Kapalı Spor Salonunda Hatay genelinden katılımın olduğu Anadolu Yıldızlar Grubu Ligi  Tekvando müsabakalarında birinci olarak Karaman’da yapılan müsabakalara katılmaya hak kazanan ve Karaman’daki şampiyonada da başarılı olarak dereceye giren öğrenciler, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın’ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Aydın, kabul ettiği öğrenciler Nurcan Bulut ve Kübra Leyla Evren’i ödüllendirildi.

tekvando4

Kaymakam Aydın, öğrencilerle  müsabaka  üzerine yapılan sohbetin ardından, Karaman’da yedi ilin katıldığı Anadolu Yıldızlar Ligi Tekvando müsabakalarında ikinci olan Şevket Çalışkan Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Nurcan Bulut ile müsabakalarda dördüncü olan 7. sınıf Atatürk Ortaokulu öğrencisi Kübra Leyla Evren’i tebrik ederek hediyelerini verdi.

Hatay ilini temsilen dereceye giren öğrencilere ve öğrencilerin yetiştirilmesinde emeği geçen kurs antrenörü, federasyon temsilciliği ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne yapmış oldukları katkılar için teşekkürlerini ileterek ilçemize bu gururu yaşatan öğrencileri uğurladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here