Teksöz; “İskenderun Bu Birliktelikle Her Şeyde Başarılı Olur”

0
98

esnaf odaları3Esnaf Oda Başkanları Aylık Toplantısını Yaptı!

İskenderun Esnaf Odaları Birliğinin geleneksel aylık sabah kahvaltısına bu kez Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Hidayet Şahinoğlu ev sahipliği yaptı. Geniş katılımla gerçekleştirilen toplantıda söz alan İskenderun Kaymakam Vekili Abdülaziz Aydın, birlik ve beraberliği özde yaşamak adına bu gibi toplantıların önemine vurgu yaptı.

Cüneyt Pizza’da dün gerçekleştirilen İskenderun Esnaf Odaları Birliğinin geleneksel sabah kahvaltısına İskenderun Kaymakam Vekili Abdülaziz Aydın’ın yanı sıra İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, İskenderun Emniyet Müdürü Cengiz Başar, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Kadir Teksöz, İskenderun Esnaf Odaları Birliği Başkanı Uğur Fırat ile İskenderun’daki Esnaf Oda Başkanları katıldı.

Sohbet ortamında gerçekleştirilen sabah kahvaltısında davete icabet edip gelenlere teşekkür eden Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Hidayet Şahin; “Geleneksel hale getirdiğimiz bu etkinlik her geçen gün biraz daha bizi birbirimizle kaynaştırıp, birleştirmektedir. Bu birlikteliği hiç bozmamak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

esnaf odaları4

Daha sonra söz alan HESOB Başkanı Teksöz de birlik ve beraberliğe vurgu yaparak; “Hatay’ın en güzel ve huzurlu ilçesi neresi derseniz bana, gıpta ile her zaman İskenderun’dur diyorum. Odaların birlik içerisinde olması, çok olumlu yansımaları beraberinde getirecektir. İskenderun bu birliktelik ile her şeyde başarılı olur diye düşünüyorum” diye konuştu.

Birlik ve beraberlik için bu yola çıktıklarını söyleyen İTSO Başkanı Levent Yılmaz’da; “Siz esnaf odaları ile İskenderun için, yönetimimizle birlikte yanınızda olacağımızı bir kez daha söylüyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Birlikteliğin Huzuru, İnsanların Huzurudur!

Emniyet Müdürü Cengiz Başar ise ahilik üzerine kısaslar anlatarak; “İşini sağlam ve dürüstçe yapanlar burada! Ne kadar işimizi dürüst yaparsak, huzur ortamı o kadar çok artar. Buradaki birlikteliğin huzuru da insanların huzurudur” dedi. Müdür Başar, herkes işini doğru yapar ise, huzurun bizleri kovalayacağına inandığını da belirtti.

Belediye Başkanı Yusuf Civelek de konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yaparken; “Burada sizlerle bir arada olmaktan mutluyum. Burada hep beraberiz ve birlikteyiz. İskenderun’da barış ve kardeşlik var” dedi.

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Kaymakam Aydın da; “Doğa güzelliği ve halkı ile bir sevgi küresi gibidir İskenderun! Bende vekillikle de olsa bu kenti yönetme şerefine nail oldum. Bundan ötürü de çok mutluyum. Ortak yaşam dilini, birlikteliği ve beraberliği özde yaşamak adına bu tür toplantılar önemlidir” dedi. Kaymakam Aydın, İskenderun’u anlatırken hayranlığını da gizleyemedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here