Tarihin En Sert Düşüşü Oldu!

0
152

uğur fırat-piyasa9İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, 2011 yılından bu yana altın fiyatında tarihin en sert düşüşünün yaşandığını söyledi. Başkan Fırat, düğün sezonu öncesi yaşanan bu düşüşün, altın almak isteyenler için büyük bir fırsat olduğunu belirtti.

Böylesi sert bir düşüşü daha önce hiç görmediklerinin altını çizen Oda Başkanı Fırat; “Dünyada yaşanan bu sert düşüşün nedeni henüz belli değil ama uzmanlar şu anda 82 olan altın fiyatının 77 hatta 70’i bile görebileceğini söylemekteler. Benim tahminlere göre 70’i görmez ancak bunu ileriki günlerde göreceğiz. Yaşanan bu düşüşün sebebini araştıran uzmanlar, çok sayıda altının piyasa sürülmüş olabileceğinden söz etmekteler ama piyasaya hangi ülkenin altın sürdüğü konusunda da bilgi sahibi değiller” dedi.

Düğün Sezonu Öncesi Büyük Fırsat!

Başkan Fırat, düğün sezonu öncesi yaşanan bu sert düşüşün iç piyasada kuyumcu esnafına canlılık kazandırdığını dile getirirken; “Düğün yapacaklar için bu düşüş kaçınılmaz bir fırsattır. Bunu iyi değerlendirmeleri gerekir” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here