Tarihi Kervansarayda Bayramlaşma Daha da Anlamlı

0
63

belen'de bayram1Belen Kaymakamlığının Kurban Bayramı münasebeti ile düzenlemiş olduğu Bayramlaşma programı, tarihi Kanuni Sultan Süleyman Kervansarayında gerçekleştirildi.

Bayramlaşma programına, Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar, Mehmet Öntürk, Hacı Bayram Türkoğlu ve Adem Yeşildal ile İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi partilerin ilçe teşkilatları, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşmada kısa bir konuşma yapan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu; “Birlik ve beraberliğimiz, ağız tadımız bozulmadan bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara kavuşmamız dileğiyle hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

belen'de bayram2

Törene katılanların bayramını kutlayan Hatay Milletvekili Orhan Karasayar; “Kurban Bayramı yakınlaşma günüdür, kestiğimiz kurbanlar bizi Allah’a yaklaştırıyor, kurban etlerimizi dağıtarak eş, dost, fakir, fukara ile yakınlaşıyoruz. Tabi ki bayramlarla birlik beraberliğimiz, dostluğumuz daha fazla perçinleşmesi gerekiyor. Bizler birlik beraberlik içerisinde olduğumuz sürece bölgemizde coğrafyamızda bulunan çok büyük sorunları ve problemleri hep birlikte aşacağız” dedi.

Törende son olarak konuşan Kaymakam Abdulaziz Aydın ise, yaptığı konuşmada; “Mübarek bir Kurban Bayramına birlik ve beraberlik içerisinde, huzur ve mutlulukla ulaştık. Bu birlik ve beraberliğimizin ülkemiz ve milletimiz için daim olmasını diler, bu vesile ile hepinizin Kurban Bayramını şahsım ve Kaymakamlığım adına tebrik ederim” dedi. Konuşmaların ardından Kaymakam Aydın tarafından misafirler uğurlanarak bayramlaşma töreni sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here