Tarih Öğretmeni Ömer Bilgin Anısına Doğa Yürüyüşü

0
28

İskenderun Gençlik Merkezi 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel olarak Ömer Bilgin anısına Doğa Yürüyüşü gerçekleştirdi.

İskenderun’da tanınan ve sevilen Tarih Öğretmeni Ömer Bilgin ile çok sayıda doğa yürüyüşü düzenleyen İskenderun Gençlik Merkezi, 2020 yılında Covid’ten kaybettiğimiz öğretmen ve doğa sporcusu Ömer Bilgin’in anısına Gönüllü gençlerle birlikte doğa yürüyüşü düzenledi.  Doğa yürüyüşü öncesinde eşi Tuğba Bilgin’in, ailesinin ve arkadaşlarının da katılımı ile birlikte Gönüllü Gençler kabristana çiçekler bırakarak, Kur’an-ı Kerim ve dualar ile ziyarette bulundular.

Daha sonra Bekbele Yaylasında Akay Salmanoğlu eşliğinde Ömer Bilgin’in çok sevdiği sonbahar yürüyüşünü gerçekleştirerek Ömer Bilgin’in kendilerine öğrettiği bilgileri andılar.

Faaliyetle ile ilgili açıklama yapan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Sayın Ahmet Keskin; “Mesleğini layıkıyla yapan ve bunun yanında İskenderun Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği (İDOK) kurucusu olması dolayısıyla da yetiştirdiği öğrencilerinin ülkenin güzelliklerini tanımaları ve doğasever birer birey olarak yetişmeleri için verdiği çabayla da sevilen tarih öğretmenimiz Ömer Bilgin ile birçok doğa yürüyüşü gerçekleştirmenin  gururuyla, bizlere öğrettiği bilgilerle zihnimizde yaşıyor. Bizde değerli öğretmenimizi gençlerimize anlatarak yaşatmaya devam ediyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here