Taraftarın Ümidi Kalmadı!

0
74

iskenderunspor 1967 (59)İskenderunspor 1967’nin, Matematiksel Olarak Ligde Kalma Şansı Var Ancak…

İskenderunspor 1967’nin, matematiksel olarak ligde kalma şansı bulunmasına karşın Turuncu-Mavili renklere gönül veren taraftarlar dahi umutlarını yitirdiler. Böylesi üzücü bir durumda açıklamalarda bulunan takım amigoları; “Dünyada paralı bir kulübün küme düşmesini İskenderun’da gördük” diyerek serzenişte bulundular.

Sezona Teknik Direktör Can Güven ile başlayan İskenderunspor 1967, başarılı ve güçlü kadrosu ile ligde umut veriyordu. Kulüp yönetimine İskenderun’un önde gelen işadamlarının gelmesi de maddi sıkıntının ortadan kalkacağı izlenimi uyandırdı. Ama ne hikmetse ligin başlaması ile geçmişten alacağı olan futbolcuların bazılarının paralarını alamaması neticesinde takımda da huzursuzluk oluştu hatta futbolcuların birçoğu idmana dahi çıkmadı. 7. haftada oynanan Gebze maçının 7-2 kaybedilmesi de yönetime gönderilen bir mesaj niteliğini taşıyordu.

Bu durum İskenderun kamuoyunda büyük yankı uyandırdı fakat kulübün 21 kişilik güçlü yönetiminden birkaç kişi hariç hiç kimse yine elini cebine götürmedi. Büyük özveri ile takımı ayakta tutmaya gayret eden Can Güven, verdiği mücadelede yalnız kalınca istifa etti.

Devre arasına girilirken, takımın başına profesyonel lig tecrübesi olmayan Ali Gülmez getirildi ve mevcut kadrodan birçok futbolcu ile yollar ayrıldı. Yeni futbolcular da istenilen düzeyde olmayınca kötü gidiş hızla devam etti. Son olarak takımın başına kurtarıcı olarak getirilen Teknik Direktör Durmuş Ali Çolak’da bu kötü gidişe engel olamadı.

Paralı Kulübün Küme Düşmesini İskenderun’da Gördük!

Maddi anlamda güçlü olan İskenderunspor 1967 yönetiminin, bu yaşanan olaylara seyirci kalmaya devam etmesinin, takımın bu noktaya gelmesinin tek sorumlusu olarak görüldü. Takımın bu duruma getirenlere öfke kusan takım amigoları da tepkilerini dile getirdiler. Amigolar taraftarın sesine öncülük yaparak; “Kulüp Başkanı Nuri Üysen’in maddi ve manevi destek vermesine rağmen, onu parasıyla rezil etmeye kimsenin hakkı yok! Biz başkanımızın yanındayız ancak bu takımda hesap vermesini istediğimiz kişiler var. Yıllardır geldiği her takımı kümü düşürmesiyle gündemde olan insanları bu takımda istemiyoruz. Kendi kulüplerinden para alınarak futbolcular getirildi. Burada başkanımızın kandırıldığını düşünüyoruz. Dünyada paralı kulübün küme düşmesini İskenderun’da gördük” açıklamasında bulundular.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here