Taraftar Hatayspor’a Güveniyor!

0
224

hatayspor taraftar9Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu, ligin son maçında gönül verdikleri takımlarının Tepecikspor engelini geçerek, play-off’lara kalacaklarına yürekten inanıyor. Dernek yönetimi, bu önemli karşılaşma öncesi tüm Hatayspor’a gönül veren sporseverleri stattaki yerlerine almaya davet etti.

Geçtiğimiz haftaki Çankırı maçında 1-0 yenik iken ve sahada 10 kişi kalınmasına karşın Hatayspor’un, adeta destan yazarak rakibini 3-1 yenmeyi başardığını söyleyen Hatayspor Taraftarlar Derneği Yöneticileri, takımlarının Tepecik engelini de aşarak play-pff’lara katılacağına kesin gözüyle bakıyor. Herkesi şova davet eden dernek yönetimi şunları ifade etti;

“Bizlere bu sevinci yaşatan Teknik Direktörümüz Ahmet Taşyürek, antrenörler ve tüm futbolcu kardeşlerimize teşekkür ederiz. Her futbolcumuz sahada iki kişilik mücadele ederken, Hatayspor’un üç golünü atan Güney Atılgan’ı da ayrıca kutluyoruz. Ayrıca Çankırı’da bizlerle ilgilenen ve güvenliğimizi sağlayan Çankırı Emniyet Müdürlüğüne de teşekkür ediyoruz.

12 Mayıs Pazar günü Antakya’da oynayacağımız Tepecikspor maçı Hatayspor’un vezirliğe ulaşması için önümüzdeki son engeldir. Bu maça bizler büyük önem veriyoruz. Tüm taraftarlarımızın desteğiyle Hatayspor’umuzun bu maçı kazanacağına inanıyoruz. Tepecik maçına gelecek bayan ve öğrencilere biletler Taraftarlar Derneği tarafından verilecektir. Birlikte şov yapmak için Hatayspor’a gönül veren taraftarlarımızı tribününe bekliyoruz. Destek taraftardan galibiyet Hatayspor’dan!”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here