Taraftar Grupları Payas Belediyespor İçin Kenetlendi

0
82

payas belediyespor36Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Payas Belediyespor, ligin ikinci yarısının ilk haftasında Payas İlçe Stadında oynayacağı Aksarayspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Can Güven nezaretinde sürdürüyor. 5 Temmuz Stadında çift  kale maçı yaparak Aksaray maçına hazırlanan Mavi-Beyazlı ekipte, tüm futbolcuların hırslı ve istekli olmaları dikkatlerden kaçmadı. Yapılan idmanı Payas Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Ay ile  yönetim kurulu üyeleri de izledi. Aksarayspor  karşılaşması  öncesinde takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

Teknik Direktör Can Güven, hafta başından bu yana yapılan antrenmanların neşe içerisinde geçtiğine işaret ederek; “Yaptığımız antrenmanların karşılığında sahadan  galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz. Tüm futbolcularımızın da görüşleri bu yöndedir. Antrenmanlarda çok çalışan futbolcularımıza forma giydireceğiz. Aksarayspor maçında taraftarlarımızdan destek bekliyoruz” dedi.

Hafta sonun oynanacak olan karşılaşmada Kızıl Körfez Taraftar Gurubu, Amanos Tayfa ile Dörtyol ilçesinden gelecek olan taraftarlar Payas İlçe Stadında bir araya gelerek Payas Belediyespor’a centilmenlik içerisinde destek vermeye hazırlanıyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here