Takımlarımızın Bu Hafta Aldığı Sonuçlar

0
43

spor haberleri10Sahasında Sarıyer’e Mağlup Olan Hatayspor Şokta

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Hatayspor, kendi saha ve seyircisi önünde Sarıyer’e ilk yarıda yediği 3 golle mağlup olarak seyircisine hayal kırıklığı yarattı. Antakya Atatürk Stadyumunda oynanan, Ali Şanaslan, Barış Aydemir ile Ünal Ürkmez’in yönettiği karşılaşmada Sarıyer’e üç puan kazandıran golleri Cihan Yeşilırmak ile Can Erdem (2) attı. Hatayspor, aldığı bu yenilginin ardında 6 puan ile puan cetvelinin 14. sırasında kendisine yer buldu.

Payasspor, Bodrumspor Karşısında da Kan Kaybetti

Spor Toto 3. Lig 2. grubunda mücadele eden Payasspor, kendi saha ve seyircisi önünde mücadele ettiği Bodrum Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı. Payas ilçe stadında oynanan ve Bilal Çavuş, Levent Çakır ile Mustafa Konuk’un yönettiği karşılaşmada Payasspor’un ileri uç adamları ellerine geçirdikleri sayısız gollük pozisyonlarından yararlanamadı.

Maltepespor, Erzin Belediyespor’u 2-1’lik Skorla Geçti

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Erzin Belediyespor, deplasmanda yapılan karşılaşmada Maltepespor’a 2-1 mağlup olurken, kente eli boş döndü. Maltepespor’a üç puan kazandıran golleri 5 ve 83. dakikalarda Cenk Kasımoğlu atarken, temsilcimiz Erzin Belediyespor’un tek golünü ise 10. dakikada Şahin Tüter kaydetti.

Kırıkhanspor, Düzyurt Deplasmanından Şen Dönüyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kırıkhanspor, Ahmet Suat Özyazıcı Stadında yapılan karşılaşmada Birlik Nakliyat Düzyurtspor’u kendi seyircisi önünde 1-0 yenerek kentine altın değerinde üç puan ile döndü. Emre Kosif, Barış Turhan ile Serkan Ayan’ın yönettiği karşılaşmada Sarı-Lacivertli temsilcimiz Kırıkhanspor’a üç puan getiren golü 73. dakikada Volkan Serim kaydetti. Kırıkhanspor, elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 14’e çıkarttı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here