Takım Oyunu Oynarsak Hiç Kimse Önümüzde Duramaz

0
69

hatayspor10Hatayspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, Hazırlık Çalışmalarının Planlandığı Gibi Gittiğini Söyledi…

Yeni sezon hazırlıklarını 2 haftadır Ankara Kızılcahamam’da günde çift idman yaparak sıkı bir şekilde sürdüren Hatayspor’da Teknik Direktör Ahmet Taşyürek, hazırlık çalışmalarının planlandığı gibi gittiğini söyledi.

Günde çift idman yaparak yeni sezona hazırlandıklarını belirten Bordo-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, Ankara Kızılcahamam’da gerçekleştirilen kamp çalışmalarında eski ve yeni futbolcuların da kaynaşma imkanı bulduklarını belirterek; “Yaşanan bir uyum sorunu var ancak transferlerimizin çoğu bu sorunu çabuk atlattılar. Bazıları da atlatmak için büyük çaba sarf ediyorlar. Bizlerde elimizden geldiği kadar bu konuda onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Takım içerisinde çok güzel bir arkadaşlık ortamı oluştu. İnşallah bu güzellik lige de yansır” dedi.

Hazırlanan programın iyi işlediğini, hiçbir sorun yaşamadıklarını da kaydeden Taşyürek; “İlk etap hazırlık kampının ardından yapacağımız ikinci etap kampımızın programı da hazır. Her şeyden önce takım olmayı başarmalıyız. Futbolcularıma da hep bunu söylüyorum. Eğer takım içerisindeki yardımlaşmayı arttırır ve takım oyunu oynarsak hiç kimse önümüzde duramaz. Çalışmalarımızı da bu yönde yapıyoruz” dedi.

Hatayspor Kulüp Başkanı Jan Baram da yeni gelen futbolcularla birlikte takım içinde bir forma rekabetinin oluştuğunun altını çizerek; “Takım içi rekabetin Hatayspor’a olumlu yansıyacağını düşünüyoruz. 6 Ağustos tarihinde sona erecek Kızılcahamam kampının ardından futbolcularımıza üç günlük izin verilecek. Hatayspor’da ikinci kamp dönemi 10 Ağustos tarihinde Bolu Koru Otelde başlayacak. Bolu’da takımımız hazırlık maçları da yaparak lige hazır hale gelecek” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here