Takım Gayet Mesut, Rakibimiz Etimesgut!

0
32

Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla Play-Off’lara kalma konusunda oldukça iddialı konuma gelen TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İskenderunspor’da moraller yerinde! İskenderunspor, geçtiğimiz hafta sonunda İstanbul deplasmanında Arnavutköy Belediyespor karşısında aldığı galibiyetle play-off iddiasını arttırırken, gözünü de bu hafta sonu oynayacağı Etimesgut Belediyespor maçına çevirdi.

Turuncu-Mavililer 2 Mart Cumartesi günü Kırıkhan İlçe Stadında oynayacağı Etimesgut Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Teknik Direktör Ender Traş nezaretinde İskenderun Mehmet Kurt Spor Tesislerinde yapılan son antrenmanı, Kulüp Başkanı Hakan Bolat da izleyerek futbolculara moral verdi. Kırıkhan’da oynanacak İskenderunspor-Etimesgut Belediyespor maçı Cumartesi günü saat 14.00’de başlayacak.

İskenderunspor’da, İstanbul deplasmanında Kuzey Marmara Arnavutköy Belediyespor karşısında alınan galibiyetin sevinci devam ederken, gözler Cumartesi günü oynanacak olan Etimesgut Belediyespor karşılaşmasına çevrildi. Kritik karşılaşma öncesinde taraftarlar takıma yoğun destek vermek için çalışmalarını sürdürürken, temsilcimiz İskenderunspor’un 45 puanı bulunuyor.

İyi Parti Adayı Nazmi Ceylan’dan Ziyaret

İyi Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan ve beraberindeki heyet, İskenderunspor kulübüne ziyarette bulundu. Başkan Hakan Bolat ile bir görüşme gerçekleştiren Başkan Adayı Ceylan, takıma başarı dileğinde bulundu. Ziyaret sonunda Başkan Bolat, İyi Parti Adayı Ceylan’a özel tasarlanan deprem forması ve atkı hediye etti. Bolat, nazik ziyareti için Ceylan’a ve beraberindekilere teşekkürlerini de iletti.

‘Turuncu Mavi Sevdam’ Kampanyası Başladı

Öte yandan, takıma destek anlamında ‘Turuncu Mavi Sevdam’ adı altında bir bağış kampanyası başlatıldı. Kampanya ile ilgili yapılan açıklamada; “Her türlü zorluklara ve sıkıntılara rağmen şehrimizin en büyük marka değeri olan İskenderunspor’umuz, Play-Off hattında mücadelesini sürdürmektedir.

Kulübümüz, bu süreçte her zamankinden daha çok desteğe ihtiyaç duymaktadır. Şehrimizin kıymetli iş insanlarını, sivil toplum kuruluşlarını ve tüm değerli hemşerilerimizi ‘Benim desteğimden ne olur ki?’ demeden TURUNCU MAVİ SEVDAM kampanyasına dâhil olmaya davet ediyoruz. Haydi, şimdi Takımına daha çok Destek olma zamanı!” ifadelerine yer verildi.

Bağışlar için hesap numarası bilgileri ise şu şekilde açıklandı;

Hesap No: 16100021. Şube: 1468/5 TEMMUZ ŞUBESİ/HATAY
IBAN: TR310001200146800016100021
Ad Soyad/Unvan: İSKENDERUN SPOR FUTBOL KULÜBÜ DERNEĞİ

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here