Suphi Dağ Yeşil Sahalara Dönmek İçin Gün Sayıyor!

0
286

idçspor7Yeni sezona, Teknik Direktör Haluk Bulgurlu, öncülüğünde İskenderun’da hazırlanan Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Yaklaşık 3 hafta önce fıtık ameliyatı olan genç kaleci Suphi Dağ’ın durumu da her geçen gün iyiye gidiyor.

Takımı lige hazır hale getirmek için yoğun bir program uygulayan Teknik Direktör Bulgurlu, üç hafta önce fıtık ameliyatı olan Kaleci Suphi Dağ’ın bir an önce eski sağlığına kavuşup yeşil sahalara dönmesini istediğini belirtti. İskenderun Demir Çelikspor’un altyapısından yetişen Kaleci Dağ, geçirdiği ameliyat sonrası ancak iki hafta sonra idmanlara başlayabilecek. 16 yaşında profesyonel olan Suphi Dağ, üç sezondur takımla birlikte kamplara katılıyor. Kaleci Antrenörü Hasan Başaran da, özel ilgi gösterdiği Dağ’ın bir an önce sahalara dönmesi için oldukça büyük çaba sarf ediyor.

Başta Kulüp Başkanı Cengiz Gül olmak üzere, yönetim ve hocalarına, kendisine gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür eden genç Eldiven Suphi Dağ, yeşil sahalara bir an önce dönmek için doktorların ve hocalarının kendisine verdiği direktifleri olduğu gibi yerine getirdiğini ve getirmeye de devam edeceğini söyledi.

Kulüp Binası Kente Taşındı!

Öte yandan kentimizin 2. Lig temsilcisi İskenderun Demir Çelikspor, kulüp binasını da kente taşıdı. Piri Reis Mahallesindeki yeni bina kiralayan İDÇspor yönetimi, bundan sonra kulübün yönetiminin 3 katlık yeni binada yapılacağını ve futbolcuların da vakitlerini burada geçireceğini belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here