Süper Lig Coşkusunu Kupa Töreni ile Zirveye Taşıdılar

0
36

Türkiye Engelliler Basketbol Liginde şampiyon olarak Süper Lige çıkmayı başaran İskenderun Engelliler Spor Kulübü’nün şampiyonluğu için kupa töreni düzenledi.

İskenderun Kapalı Spor Salonunda düzenlenen kupa törenine, İskenderun Engelliler Spor Kulübü Başkanı Suat Atasever, Atakaş Şirketler Grubu YK Başkanı ve hayırsever iş insanı Recep Atakaş, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) İskenderun Şubesi Meclis Başkanı Adnan Yener, Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Ömer Caymaz ve çok sayıda taraftar topluluğu katıldı.

Engelliler Spor Kulübü Başkanı Suat Atasever takım oyuncularına tek-tek madalyalarını takdim ederken, takım oyuncuları İş insanı Recep Atakaş ile şampiyonluk kupasını havaya kaldırarak büyük sevinç yaşadılar.

Törende konuşan Engelliler Spor Kulübü Başkanı Suat Atasever; “Tüm takım oyuncularını yürekten tebrik ediyorum. Son ana kadar iyi bir mücadele verdik. İskenderun ve bölge halkına tekrardan bu kupayı armağan ediyoruz. Yeni sezonda Süper ligde mücadele edeceğiz. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray gibi Türkiye’nin büyük kulüpleri de konuk edeceğiz ve konuk olacağız. Bundan dolayı çok mutluyum, çok gururluyum. Bize gönül veren destek veren tüm herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Hayırsever İş İnsanı Recep Atakaş da; “Bu yıl büyük mücadele vererek birinci ligden süper lige çıkma başarısı gösterdiniz. Bunu yüreğinizle kazandınız, ben de sizi yürekten tebrik ediyorum. En büyük engel sevgisizliktir, ama biliyorum ki sizi bütün İskenderun, Hatay halkı, hatta Türk halkı sizi yürekten seviyor. Yolunuz, bahtınız açık olsun, başarılarınızın devamını temenni ediyorum. Biz Atakaş grubu olarak sizleri çok seviyoruz, ömür boyu başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

İskenderun Engelliler Kulübünün kupa töreninde; takımın başarılı sporculardan Fatih ise tekerlekli sandalyesiyle müzik eşliğinde yaptığı dans gösterisiyle katılımcılara görsel bir şov sundu. Törenin sonunda tüm protokol üyeleri, takım ve taraftarlar birlikte toplu hatıra fotoğrafı çekildi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here