Süper Amatörde Farklı Skorlar!

0
139

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Liginde, heyecanın dozu gittikçe artıyor. Son maçlarda farklı alınan sonuçlar göze batarken, play-off mücadelesi de amansız şekilde sürüyor. Grup lideri Arsuz Gözcülerspor’u, Dörtyol Esnafspor da Yayladağıspor’u 8-0 gibi farklı skorla yenerken, Armutluspor, Ekincispor’u 6-2 mağlup etti.

Samandağspor: 8 Arsuz Gözcülerspor: 0

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Liginde grup lideri Samandağspor’un başarılı çıkışı devam ediyor. Samandağ temsilcisi, Samandağ ilçe stadında misafir ettiği Arsuz Gözcülerspor’u her iki yarıda atılan gollerle 8-0 mağlup etti. Samandağspor’a farklı galibiyet getiren golleri Ömer Sertel (4), Mehmet Yılmaz (2), Ali Keita ile Sabit attı. Samandağspor, 52 puan ile grupta liderliğini sürdürüyor.

Dörtyol Esnafspor: 8 Yayladağıspor: 0

Amatör Küme Süper Ligde mücadele eden Dörtyol Esnafspor ise Dörtyol 9 Ocak Stadında yapılan karşılaşmada Yayladağıspor’u 8-0 mağlup etti. Hatay Bölgesi hakemlerinden Enes Çolak, Samer Arsak ile Uğur Aktaş’ın yönettiği karşılaşmada, Dörtyol Esnafspor’un gollerini Mustafa Güleryüz (2), Emre Erkin (2), Selim Kıyılı (2), Halil İbrahim Diallo ile Tolga Öner attı. Alınan bu sonucun ardından Dörtyol Esnafspor puan cetvelinde puanını 51’e çıkartarak ikinci sırada yer aldı.

Günün diğer karşılaşmasında da play-off hesapları yapan takımlardan Armutluspor, Çekmece sahasında yapılan karşılaşmada Ekincispor’u 6-2 mağlup etmeyi başardı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here