Süleyman Güleryüz Denizspor Farka Yürüdü: 7-1

0
271

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 34. Erhan Aksay futbol turnuvası Körfez Grubunun ilk karşılaşmaları yağmur altında oynandı. İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada Süleyman Güleryüz Denizspor, Murat Aygörmez TCDD İskenderun takımını 7-1 mağlup etti.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Sadettin Arslan, Hakan Özpınar ile Mert Özer’in yönettiği karşılaşmada, Süleyman Güleryüz Denizspor’un gollerini Yılmaz Değirmen (3), Fikret Kayalı (2), Mehmet Çetin ile Muhammed Kızılkaya attı. Murad Ergörmez TCDD İskenderun takımının tek golünü Mustafa Bağlan kaydetti. TCDD İskenderun takımında bir süre önce vefat eden Murat Eygörmez’i unutamayan arkadaşları sahaya merhumun fotoğrafıyla çıktılar.

Şöhretler Gol Yollarında Başarısız Kaldı: 0-0

Kurdukları güçlü kadrolarla tüm dikkatleri üzerine çeken Mehmet Boşnak Yıldevspor ile Eşref Dönmez Biçer Betonspor’un maçında ise gol sesi çıkmadı. Hatay Bölgesi hakemlerinden Hakan Özpınar, Mert Özer ile Sadettin Arslan’ın yönettiği karşılaşmada her iki takımında yer alan şöhretli futbolcuların gol yollarında başarısız oldukları gözlendi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here