Suçıkağı Mahallesi’nin Su Sorunu Çözüldü

0
131

suçıkağı mahallesi1Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), İskenderun’a bağlı Suçıkağı Mahallesi’nde tamamlanan proje sayesinde mahalle sakinlerinin su sorununa kökten çözüm bulunduğunu duyurdu.

Bütün mahalle ve sokaklarda vatandaşların taleplerini ve yıllardır süren sorunlarını giderme adına çalışma yapan HATSU Genel Müdürlüğü, Suçıkağı Mahallesi’nde bulunan su deposunun yetersizliğini tespit ederek başlattığı çalışma ile yeni bir kuyu suyu bağlandı ve deponun kapasitesi artırıldı.

suçıkağı mahallesi2

Mahalle sakinlerini rahatlatan çalışma kapsamında 500 metre yeni hat döşendiğini belirten İdare, uzun ömürlü olması için yer altından enerji beslemesi yapılarak dalgıç motopomp sisteminin kurulduğunu bildirdi.

Kısa bir sürede hızlı ve titiz bir şekilde çalışmanın tamamlanarak mahalleye suyun ulaştırıldığını açıklayan HATSU, uzun zamandır devam eden sorunun çözüme kavuştuğu için bölge halkının minnettar kaldığını duyurdu. Sonlandırılan çalışmada ise 3 kepçe, 1 vinç ve 14 personelin görev aldığı öğrenildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here