STK’lardan Başkan Dingil’e Ziyaret

0
260

İskenderun Güney Eğitim Vakfı Başkanı Şefik Uyar ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Cem Evi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Soysüren ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun İmam Hatipliler Derneği Başkanı Hakan Musa Gülhan, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

İlk ziyaret İskenderun Güney Eğitim Vakfı Başkanı Şefik Uyar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “İGEV kentimizde eğitim konusunda önemli çalışmalar yapıyor. En büyük yatırım insana olan yatırımdır. Bizlerde göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar belediyemizin imkânları ölçüsünde eğitime destek veriyoruz. Ülkemizin daha da ileri gitmesi için eğitimli bireylere ihtiyaç var” şeklinde konuştu.

İskenderun Cem Evi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Soysüren ve yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini ileten Başkan Seyfi Dingil; “Belediyecilik anlayışımızın temelinde insan var. Bu anlamda toplumun her kesimine eşit hizmet götürüyoruz. Vatandaşlarımızın her daim yanında oluyor, onların sorunlarını sıkıntılarını dinliyoruz” diye konuştu.

İskenderun İmam Hatipliler Derneği Başkanı Hakan Musa Gülhan’da Başkan Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundular.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ayrıca, Hakkâri’de Şehit olan Er İsmet Sevinç’in aile yakınlarını, Hizmet İş Sendikası Başkanı Mehmet Yetim’i, Ak Parti il idari amiri Ali Boral ve il yerel yönetimler sorumlusu Selim Çiçek’i makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Seyfi Dingil; “Canlarını ülkesi ve milleti için feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Sizlere sahip çıkmak vatana sahip çıkmaktır. Şahsım ve belediyemiz olarak her zaman sizlerin yanındayız” diye konuştu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here