Stat 28 Ekim’de Bitiyor!

0
87

Hatayspor Kulüp Başkanı Hikmet Çinçin Müjdeyi Verdi:

Özel bir hastane ile sağlık sponsorluğu imzalayan Hatayspor Kulüp Başkanı Hikmet Çinçin, kulüp yöneticilerinin ve futbolcularının katıldığı bir yemekte açıklama yaparak, Atatürk Stadyumunun 28 Ekim’de biteceğini ve 8. Hafta maçı Hatayspor-Pendikspor karşılaşmasının Antakya’da oynanacağını kaydetti.

Toplantıda Hatayspor teknik heyet ve futbolcularına da teşekkür eden Çinçin; “Başımız öne eğdirmedikleri ve bizi mahcup duruma düşürmedikleri için futbolcu ve teknik heyete teşekkür ederim. Bundan sonraki karşılaşmaların da bu şekilde sürmesini diliyorum” dedi. Çinçin konuşmasında ayrıca sezon boyunca maçlarda ambulans, sağlık ekibi desteği, kulübün medikal ve tıbbi ihtiyaçlarını karşılayacak ve futbolcuların tüm sağlık kontrollerinde yanlarında olacak hastaneye de teşekkür etti.

Altyapı dört dörtlük

Hatayspor altyapısının kalabalık ve donanımlı bir hal aldığını da sözlerine ekleyen Çinçin, altyapıdan futbolcu yetiştirip Hatayspor’a kazandırmak için yoğun bir çalışma içinde olduklarını kaydetti. Altyapı için şimdiye kadar tesis, zemin altyapısı, ışıklandırma ve daha birçok alanda yapılan yatırımların 400 bin TL’yi bulduğunu ve çalışmaların sürdüğünü belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here