Stadyum Hazır!

0
39

Sarıseki’de yapımı tamamlanan Fuat Tosyalı Stadyumu, gerçekleştirilen görkemli bir açılışla İskenderunlu sporseverlerin hizmetine açıldı.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Milletvekilleri, İlçe Protokol Üyeleri ve vatandaşların katılımıyla açılışı gerçekleştirilen stat ile birlikte kentin büyük bir ihtiyacı daha giderilmiş oldu.

İskenderun Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan İskenderun Fuat Tosyalı Stadyumu; 9800 Seyirci Kapasitesi, Loca ve VIP Alanı, Açık Otopark, Engelli ve Refakatçi Alanı, Soyunma Odaları, 105 x 68 Saha Ölçüleri, Işıklandırma Sistemi, 1 Adet Takım Otobüsü Giriş ve Çıkışı, 3 Adet Kafeterya Alanı, Bay-Bayan ve Engelli WC’ye sahip kapsamlı bir stat olarak halkın hizmetine açıldı.

Görev süresinin dolmasına günler kala böylesi bir açılış gerçekleştirmekten ötürü mutluluk duyduğunu ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Fuat Tosyalı Stadyumunun bölgemize, kentimize ve kıymetli hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here