Sporun ve Sporcunun Dostu Başkan Dingil Boksörleri Ziyaret Etti

0
129

boks ziyaret122-27 Aralık Tarihleri arasında İskenderun’da yapılan ve Türkiye genelinde büyük yankı uyandıran “İskenderun Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası” sonrası kentimizde boks sporuna ilgi giderek artıyor. Şampiyona sırasında büyük katkı ve desteklerini esirgemeyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Belediye Boks Takımını ziyaret ederek sporculara moral desteğinde bulundu.

İskenderun Belediyespor Kulübü bünyesinde antrenman yapan boksörleri ve hocalarını ziyaret eden Başkan Seyfi Dingil, her zaman sporun ve sporcunun yanında olacağını belirterek; “Bu tür organizasyonlar şehrin tanıtımına büyük katkı sağlıyor. Aynı zamanda burada gençlerimiz, evlatlarımız spor yapıyorlar. Bu duygu ve düşünceler ile emek veren tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Özellikle salonda antrenman yapan bayan sporcuların bulunmasına sevinen ve bayan sporculara da başarılar dileyen Dingil, genç sporcularla fotoğraf çekildi.

boks ziyaret2

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Boks Hatay İl Temsilcisi Nuri Erdener ise Başkan Seyfi Dingil’in ziyaretinden çok memnun olduğunu söyleyerek; “İskenderun boksu yıllar evvelinden beri “Mavi-Turuncu” renklerle Hatay ilimizi temsil etmiş ve yüzlerce başarılar almıştır. Yıllar sonra renkleri yeniden canlandıracağız. Bu konuda bizlere desteğini esirgemeyen Başkanımıza teşekkür ederiz. Sporcularımızın aldıkları şampiyonluklarla İstiklal Marşımızı tüm ulusumuza dinleteceğiz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here