Spor Salonları Hastaneler Kadar Önemli

0
48

Yaklaşık kırk yıldır İskenderun’da farklı spor branşlarında, kent halkına hizmet veren Tekvando Milli Takım Antrenörü Mehmet Korhan, tekvandoya da aktif olarak devam ettiklerini söyledi.

Bugüne kadar milli takıma çok sayıda sporcu gönderdiklerini hatırlatan Korhan; “Şu anda tekvandoya gelen 200’e yakın sporcumuz mevcut. Şu an Konya’da büyükler Türkiye şampiyonası yapılmakta. Sporcularımız orada İskenderun’u temsilen müsabakalardalar. 200’e yakın sporcumuz mevcut, bunun içerisinde 4-5 yaşından başlayıp belli bir yaşa kadar olan sporcularımızla sürekli aktif durumdayız. Bir ay önce Dünya Şampiyonası’nda yarışan sporcumuz oldu. Bugüne kadar milli takıma çok sayıda sporcu gönderdik, hala da göndermek için gayret gösteriyoruz” dedi.

Yıllardır kent halkına farklı spor sahaları açmanın gayreti içerisinde olduklarını kaydeden Korhan; “1984 yılından bu yana spor salonlarımızla İskenderun halkına hizmet veriyoruz. İskenderun halkına, mümkün olduğu kadar spor sahaları açmaya gayret ediyoruz. 1984 yılında Büyük Çarşı İşhanında Öz Şampiyonlardan başladık. Akabinde 2012 yılında Deniz alayının karşısındaki Eform Spor Salonu ve 2014’te Modern Evlerde Model Sporumuzu açtık. 2018 yılından bu yana da şu an bulunduğumuz spor kompleksini İskenderun halkına açtık. Kentimize yaptığımız hizmetlerle gurur duyuyoruz. Bir memlekette bir hastane ne kadar önemli ise, spor salonlarının da o kadar önemli olduğunu düşünüyoruz.

Spor Salonu Önemli Bir Hizmet

Spor salonu insanların sağlığı açısından hayata geçirilen önemli bir hizmettir. Ben aynı zamanda Tekvando milli takım antrenörüyüm. Yalnızca tekvandoyla sınırlı kalmadık. 4-5 yaşında olan çocuklarımız, 70-75 yaşına kadar olan abilerimiz, ablalarımıza spor yapmaları için açtığımız sahalar mevcuttur.

TANITIM · Eform Spor Merkezi | İSKENDERUN

Bayanlar için özel pilates, zumba, step aerobik gibi bütün branşlarda en iyi şekilde hizmet sunmaya gayret gösteriyoruz. En güzel, en üst düzeyde hizmet sunmaya çalışıyoruz. Bununla birlikte bizi en çok sevindiren olay şudur. Spor salonları insanların gelip spor yapmaları için açılan sahalardır öte yandan şu anda spor salonumuzda çalışan personel sayımız 50’ye yakındır. Yani 50’ye yakın insanımıza iş sahası açmış bulunmaktayız. Biz bir taraftan insanların spor yapması için böyle bir sahayı açmaya çalışırken aynı zamanda insanlara iş sahası sunmaya da çalışıyoruz. Bununla da övünüyoruz” diye konuştu.

Spor merkezlerinde bulunan kapalı yüzme havuzu ile yüzme dersleri verdiklerini de aktaran Korhan; “İskenderun’da şu anda 2 tane kapalı yüzme havuzu mevcuttur, onlardan bir tanesi bizde. 12 ay boyunca açık, herkese hizmet veriyoruz. 4-5 yaşında çocuklarımız yüzme kursuna geliyor. Yetişkin olan bayanlarımız, erkeklerimiz de geliyor. Spor denildiği zaman her branşına hizmet vermeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here