‘Söz Erkeğin’ Ocak Ayında Başlıyor!

0
139

Ocak ayında başlayacak olan ‘Söz Erkeğin’ isimli TV programı hakkında Ayna Kültür ve Sanat Derneğinde bir basın toplantısı düzenleyen Programın Yapımcısı Mehmet Ali Arslan ile Yapım Koordinatörü Halil Açıkyol; “Bu programda erkekler konuşacak” dediler.

Program hakkında genel bilgiler paylaşan Yapım Koordinatörü Halil Açıkyol; “Projenin adı ‘Söz Erkeğin’. Yapımcı firma Arslan Yapım Prodüksiyon, yapımcı ismi Mehmet Ali Arslan, yapım koordinatörü ben Halil Açıkyol, hazırlayan ve sunan Gül Akın, program süresi 90 dakikadır. Program haftada bir gün yayınlanacaktır. Projenin konusu; toplumu oluşturan bireylerin yaşamış olduğu psikolojik yapının bireyde ne gibi suç unsurları oluşturabileceği! Öte yandan ekonomik şiddetin cinsiyet ayrımı yapılmadan ele alınırken, karşı cinse psikolojik şiddete de değinilecektir. Söz Erkeğin adlı projemizde kalbinizdeki dili değil aklınızdaki dili konuşturacağız. Söz Erkeğin adlı projede sayın konuklarımız ve sevgili seyircilerimizle birlikte yer yer mizahi sohbetler gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Yapımcı Mehmet Ali Arslan ise; “Adaletin ve duyguların yerine getirilmesi için duygulardan çok mantığa vurgu yapılmıştır. Psikolojik ve ekonomik ilişkiler arasındaki bağlılık ve kopukluk şiddetle öngörülmüştür. ‘Söz Erkeğin’ programı, her izleyicinin kendinden bir parça bulabileceği, merak ve bağlılık yaşatabileceği bir formata sahiptir. Bu sefer bir değişiklik yapıp erkeklerin sesi olacağız. Günümüzde dünyanın her yerinde çocuklar ve kadınlar konuşuluyor, mağduriyetleri anlatılıyor. Kadınlar mağdur. Kadınları mağdur eden o erkekleri, mağdur olan kadınlar büyütüyor. Erkek hayatı tavla gibi yaşarken, kadınlar neden satranç oynar acaba? Bu programda gerçekler konuşulacak, bu programda erkekler konuşacak ve bu programda yanlışlarımızın farkına varacağız ya da çocuklarımızın babalarının sesini duymazdan geleceğiz” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here