Soydan, Ev Ziyaretlerine Başladı

0
191

mehmet soydan3“İnsanımızın Hak Ettiği Çalışmaları Yapabilmek İçin Yola Çıkıyoruz”

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı ve aynı zamanda 22. Dönem Hatay Milletvekili olan Mehmet Soydan, İskenderun’da ev ziyaretlerine başladı.

İlk olarak Karayılan beldesinde ev toplantısında vatandaşlarla bir araya gelen Mehmet Soydan sağın merkezinde bir yapılanma ile yola çıkmaya karar verdiklerini söyledi. Çoğunluğu gençlerden oluşan Karayılanlı vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılanan Mehmet Soydan büyük İskenderun’u yeniden yapılandırmak için yola çıktığını ve belediye başkan adayı olması halinde yapmayı planladığı çalışmaları anlattı.

mehmet soydan4

Asla koltuk derdinde olmadığını İsdemir’de çalışması nedeniyle Karayılan ve bölge halkını iyi bildiğini belirten Mehmet Soydan, tüm kesimleri kucaklayarak bu memlekete hizmet etmek için yola çıktıklarını ifade etti. Soydan, bir hafta on güne kadar aday belirleme sürecinin tamamlanacağını da belirterek; “Bu şehri kucaklayacak, sahip çıkacak ve hakkını savunarak hizmet edebilecek bir meclis anlayışı ile yola çıkmak istiyoruz. Bazen Soydan masaya vurdu diyorlar, evet biz halkımızın şehrimizin hakkını savunmak için masaya da vururuz dağa da çıkarız ağaca da çıkarız, biz insanımızın hak ettiği çalışmaları yapabilmek için yola çıkıyoruz hakkımızda hayırlısı olsun” dedi.

Karayılan beldesinde yerel seçimlerde partinin değil şahsın önemli olduğunu söyleyen vatandaşlar ise; “Belediye başkanlığı söz konusu olduğunda biz ülkücüyüz ama sizi tanıyoruz Allah’ın izni ile sizi başkan seçeceğiz” diyerek desteklerini açıkladılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here