Sosyal Hizmetler, Çocuklara Hatay’ı Gezdirdi

0
121

Etkinlik, Caritas’ın sponsorluğunda, İskenderun Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün öncülüğünde gerçekleştirildi…

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında, uluslar arası yardım kuruluşu olan Caritas’ın sponsorluğunda, İskenderun Sosyal Hizmetler Müdürlüğü öncülüğünde, sosyal ekonomik destekle desteklenen çocuklar ve koruyucu aile hizmetinden yararlanan çocuklara ilimizin tarihi, turist ve kültürel değerlerini tanıtmak, sevdirmek amacıyla gezi düzenlendi.

23çapında, ihtiyaç sahibi insanlara yaptığı yardımlarla bilinen Caritas’ın İskenderun Temsilciliğinin sponsorluğunda, İskenderun Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü Çocuk Hakları Komitesinde görevli çocuklara, Hatay ilimizin tarihi turistik ve kültürel değerlerini tanıtmak amacıyla gezi düzenlendi.

Düzenlenen gezilerde çocuklar Hatay’ın tarihi ve turistik alanlarını gezip görme ve inceleme fırsatı bulurken, keyifli bir gün geçirdiler.

Gerçekleştirilen geziler ile ilgili konuşan İskenderun Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Yılmaz Balaman; “Bu tür gezileri düzenlemekteki amacımız; çocuklarımızı kendi ilindeki tarihi ve turistik alanlarını bilgi edinmesini sağlayarak, olayları, kişileri ve doğal koşulları gözlemlemesini sağlamaktır. Bu tür etkinliklerimizde hedefimiz 5000’e yakın çocuklarımızı bu geziye dahil etmektir” dedi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here