Son Nefeste Büyük Heyecan!

0
54

payas bldspor28Şampiyonluğa uzanan yolda, Payas Belediyespor 1975’nin önünde sadece 2 maç kaldı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta liderliğini sürdüren yenilgisiz takım Payas Belediyespor 1975, emin adımlarla şampiyonluğa koşuyor. Önündeki engelleri tek-tek aşan Payas ekibi, geçtiğimiz hafta sonu önemli Beyoğluspor engelini de 2-0’lık skorla aştı.

Beyoğlu deplasmanında karşılaşmaya kontrollü bir şekilde başlayan Lider Payas Belediyespor, ilk 20 dakikadan sonra oyun üstünlüğünü eline geçirdi. Temsilcimiz, rakip kalede tehlikeli ataklar geliştirse de aradığı golü bulamayınca ilk yarı 0-0 tamamlandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Lider Payas Belediyespor 1975, aradığı golü karşılaşmanın 52. dakikasında Ali Kurt ile buldu: 0-1. Baskısını artarak sürdüren Payas Belediyespor 1975, 75. dakikada bu kez Hakan Özkan’ın golüyle iyice rahatladı: 0-2.

Sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılan Payas Belediyespor 1975, 3 puana uzanırken, toplam puanını 64’e çıkardı ve ligdeki liderliğini sürdürdü.

Başarılı Teknik Direktör Ender Tıraş ile kırılması zor bir başarıya imza atmaya hazırlanan Payas Belediyespor 1975’in, şampiyonluğa bir adım daha yaklaşması Payas ve çevre halkında büyük bir heyecan yarattı.

Maç sonunda bir açıklama yapan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, galip gelen oyuncularını kutlarken, Kulüp Başkanı Mehmet Ay’da ise lig sonunda takımlarının şampiyon olacağına inandığını söyledi.

Ligin bitimine 3 hafta kala en yakın takipçisi 44 Malatyaspor ile arasındaki 3 puanlık farkı koruyan Payas Belediyespor 1975’nin önünde sadece 2 maç kaldı. Ligin son haftasını BAY takım olarak geçirecek olan Payas Belediyespor 1975, önündeki 2 maçı da kayıpsız geçerek şampiyonluğa uzanmak istiyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here