‘Sizlerden Başarı Bekliyoruz!’

0
77

payas belediyespor32Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Payasspor’lu Futbolcularla Tanıştı

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Payasspor, yeni sezon öncesinde dualarla kurban kesilmesinin ardından taraftarlarının karşısına çıktı. Teknik Direktör Mehmet Akdemir, yardımcı antrenörler Tuğrul Yücel, Nahit Özseçen ve futbolcular, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, yöneticiler ve taraftarlarla da tanıştı.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan törende yaptığı konuşmada; “İlçemizin en iyi tanıtımı spor sayesinde gerçekleşir. Ben başarıyı seven kişiyim. Payas halkı sizlerden başarı beklemektedir. İyi bir yönetime sahipsiniz. Gerek belediyemiz, gerekse Payas halkımız her zaman sizlerin destekçisi olacaktır. Yeni sezonda liglerde mücadele eden tüm takımlarımıza başarılar diler, bu sezonun ülkemize huzur ve mutluluk getirmesini arzu ediyoruz” dedi.

payas belediyespor33

Payasspor Kulüp Başkanı Gökhan Akel ise konuşmasında; “Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte Payasspor’umuza gereken desteği vermeye devam edeceğiz. Teknik heyet ve futbolcularımızdan centilmenlik içerisinde ve güzel futbol sergileyerek başarılı sonuçlar bekliyoruz. Geçmiş yıllardan beri bizlere destek veren Belediye Başkanımız Bekir Altan’a, Belediye Meclis üyelerimize, işadamlarımıza, mülki amirlerimize, siyasi parti yöneticilerimize ve taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan daha sonra Kulüp Başkanı Gökhan Akel ve Teknik Direktör Mehmet Akdemir ile birlikte bir süre baş başa görüştü. Mavi-Beyazlı futbolcular ise çalışmalarına devam ettiler.

payas belediyespor34

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here