“Siyaseti Herkesi Kucaklayarak Yapmalıyız”

0
76

bayram chp ilçe1CHP Yöneticileri İlçeleri Tek-Tek Gezerek Halkla Bayramlaştı. Eski Bakan Mehmet Dönen İlçe Ziyaretlerinin Tümüne Katıldı…

Ticaret ve Sanayi eski Bakanı Mehmet Dönen’in de katılımı ile CHP Hatay İl Teşkilatının, Milletvekilleri ile birlikte ilçe-ilçe gerçekleştirdiği bayramlaşma töreninde CHP’nin yerelde ve genelde nasıl iktidara geleceği yönünde bilgi alışverişinde bulunuldu.

CHP Hatay Milletvekilleri Hasan Akgöl, Refik Eryılmaz, Mevlüt Dudu ve Mehmet Ali Ediboğlu, Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu ve il yönetiminden oluşan heyet, bayramın 2. gününde ilk bayramlaşmayı Samandağ ilçesinde gerçekleştirdi. Buradan Yayladığı’na geçen CHP heyeti, parti binasında partilileri ile bayramlaştı. Altınözü, Reyhanlı, Kumlu, Kırıkhan ve Hassa’ya da giden CHP’li heyet buralarda da partilileri ile bayramlaştı.

bayram chp ilçe2

İlçe ziyaretlerinin tümüne katılan eski Bakan Mehmet Dönen, partilileri ile bir araya geldiği bayramlaşmada yaklaşan yerel seçimlerde ve genel seçimlerde partinin başarılı olma yollarına değindi. Dönen; “Bu mücadelede dik durmalıyız. Seçim çalışmalarında ağırlığı partimize az oy veren bölgelere ve yerlere yönlendirmeliyiz. Yarılmanın önüne geçilmeli, başbakanın istediği ayrışmayı da engellemeliyiz. Bende bu partinin ayrışmışlığını engellemeye geldim. Şuan ki çalışmalarımız kısa sürede başarıya gidilmesi yönünde olmalıdır. İlimizde olduğu gibi ülke genlinde de istenen başarının sağlanamadığı yerler içerisinden özel bölgeler seçip burada sadece bayrak sallayarak değil, mikro çalışmalar yaparak seçimi kazanma yoluna gitmeliyiz” dedi.

Hatay’da CHP’nin yükünü Alevilerin çektiğine de dikkati çeken Dönen; “Bu yükü diğer taraflara da yönlendirmemiz gerekir. Bunu yapmaz isek bu yükü taşıyanlar, bir yerde yorulur ve yükü kaldıramayacak duruma gelecektir. O nedenle siyasetimizi herkesi kucaklayarak yapmalıyız” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here