Şimdi Söz Büyüklerde!

0
64

iskenderunspor4İskenderunspor 1967’nin içerisinde bulunduğu durum Mavi-Turunculu renklere gönül veren taraftarı oldukça rahatsız etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 20 kişi veya kurumdan alınacak aylık 50 Bin TL ile kulübe gelir kaynağı yaratılmak istenmesi ve 3 kişinin parayı vermeyi taahhüt etmeleri ile başlayan kampanyaya dahi herhangi bir destek çıkmaması taraftarı üzüntüye sevk etti.

Ancak üzülen taraftar boş durmuyor ve kentin dinamiklerinden gelmesi beklenen yardım için yeni kampanyalar oluşturuyor. Levent Yılmaz, Nuri Üysen ve Sedat Uysal’ın 5’er Bin liralık taahhütlerinin ardından, kurumlara sosyal medyadan çağrı yapan İskenderunspor 1967 taraftarı ‘Büyük İskenderunspor’u Yaratacağız’ parolasıyla destek çağrısını yineledi. ‘Şimdi Söz Büyüklerde’ diyen Turuncu-Mavili renklere gönül koyan taraftar, birçok şirket yönetiminin yanı sıra, Kaymakamlık, Belediye, Deniz Ticaret Odası ve Esnaf Odalarına destek çağrısı yaptı. Şimdi gerçekten de Söz Büyüklerde!

Taraftardan Başkan Civelek’e Tarihi Çağrı

Takıma gönül veren taraftarlardan Şehmuz Kanat da tüm taraftarlar adına yaptığı açıklamada bu durumdan rahatsızlığını dile getirirken, tüm kent dinamiklerini göreve çağırdı. Takımın sahipsizliğinden yakınan Kanat, takımın hayat bulmasının tek çözümü olarak İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’i gördüğünü de belirtti.

Geçen yıl profesyonel ligde olan Turuncu-Mavili ekibe Belediyeden yardım yapılamadığını ancak bu sezon amatör lige düşen takıma yardım edilmesi gerektiğine işaret eden Kanat; “Öncelikle takımı bu hale getirenler utanmalıdır. Ligin başlamasına kısa bir zaman kaldı. Ortada bir tek hoca var ama oyuncu yok, masör ve malzemeci yok. Böyle bir yönetim anlayışı olmaz. İskenderun sadece üç isimden ibaret değildir. Takıma gönül veren gerçek taraftarlar olarak, Belediye Başkanı Yusuf Civelek’i bir an önce takıma sahip çıkmaya davet ediyoruz. Birlik ve beraberliği Yusuf Civelek’tan başka kimsenin sağlayamayacağını düşünüyoruz. Bir an önce takıma sahip çıkılması lazım!” dedi. Amigolara da göndermede bulunan Kanat, gerekli yerlere baskı yapılması ve herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğine de işaret etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here