Silivri’de Gol Düellosunu Ev Sahibi Ekip Kazandı

0
68

erzin bldspor15Spor Toto 3. Lig 3.Gruptaki temsilcimiz Erzin Belediyespor, deplasmanda Silivrispor’a 4-2 mağlup oldu. İlk yarısı 2-2 biten karşılaşmanın sonunda gülen taraf ev sahibi Silivrispor oldu.

Ev sahibi ekip maça oldukça hızlı başladı. 14. dakikada gol perdesin, Silivrispor adına Mustafa Kaya açtı: 1-0. 18. dakikada ise Samet Albayrak takımı adına bulduğu golle farkı ikiye çıkardı: 2-0.

Ev sahibi ekip iki farklı öne geçince rahatladı ancak maçtan kopmayan konuk ekip Erzin Belediyespor, 38. dakikada Rıdvan Çelik ile farkı bire indirdi: 2-1. 40. dakikada sahneye çıkan Yunus Ünsal ise takımını 2-2’lik beraberliğe taşıyan isim oldu. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirledi.

İkinci yarıda her iki takımda öne geçmek adına hamleler yaptıysa da bunda başarılı olan, taraftar desteğini arkasında hisseden Silivrispor oldu. 50. dakikada kazanılan penaltı vuruşunu gole çeviren İsmail Düzgün, Silivrispor’u yeniden öne geçirdi: 3-2. Son sözü, 58. dakikada Samet Albayrak, kendisinin adına ikinci, takımının adına dördüncü golü atarak söyledi: 4-2.

Bundan sonraki dakikalarda her iki takımın da girdiği pozisyonlardan gol çıkaramayınca karşılaşma ev sahibi Silivrispor’un galibiyeti ile son buldu. Son 3 maçından puan çıkaramayan Erzin Belediyespor, topladığı 23 puanla klasmanda 10. sıraya kadar geriledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here