Silah Tamir ve Bakımıyla Haksız Kazanç Elde Etmek!

0
334

Yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Erzin İlçesi Yoncadüzü Mahallesinde O. C. isimli şahsın evinin bir bölümünü silah tamir atölyesi şeklinde kullandığı, tabanca ve tüfekleri bedeli karşılığında tamir ve bakımını yaparak haksız kazanç elde ettiği öğrenildi.

6136 Sayılı Kanuna Muhalefet gereğince, Erzin Sulh Ceza Hakimliğinden alınan arama kararıyla şahsın evinde arama yapıldı.

Yapılan aramada; 1 adet 9 mm çapında Fabrıque Natıonale Herstal Belgıque marka seri numarası bulunmayan tabanca ve tabancaya ait bir adet şarjör, tabancaya ait 8 adet 9 mm çapında fişek, sökülmüş kurusıkıdan dönüştürülmüş olduğu değerlendirilen 1 adet marka ve seri nosuz tabanca, 1 adet 16 kalibre yivsiz av tüfeği namlusu, 2 adet parçalanmış av tüfeği malzemeleri (namlusu ile birlikte), 1 adet 9 mm tabanca şarjörü, 1 adet 9 mm. tabancaya ait üst kapak takımı, 1 adet el kundağı, 3 adet 9 mm tabanca mekanizması ve parçaları, tabanca ve tüfeklerin bakım ve onarımında kullanılan bilumum malzemeler ile tüfek ve tabancaların tamir ve bakımında kullanılan kerpeten, pense, kargaburnu, düz ve yıldız tornavida, çok özellikli çakı ile parça şeklinde tabanca, tüfek, mekanizma parçaları ele geçirildi.

Ele geçirilen malzemelere, alınan arama kararına istinaden el konulduğu ve O.C. isimli şahsın gözaltına alındığı bildirildi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here