Şifo Mehmet; “Takımımızı Layık Olduğu Yere Taşıyacağız”

0
146

payas belediyespor26Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Payas Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek’te Teknik Direktör Can Güven nezaretinde sürdürüyor. Günde çift idman yapan Payas Belediyespor’da futbolcuların hırslı olmaları ve yeni transfer edilen futbolcuların kısa zaman olmasına rağmen diğer arkadaşlarıyla kaynaşması gerek  yönetimi gerek ise teknik heyeti sevindiriyor.

Payas Belediyespor’a uzun yıllar hizmet eden ve Hatay yöresinin yakından tanıdığı “Şifo” lakaplı Mehmet Türk de, Payas ekibine gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek; “Payas Belediyespor kendi memleketimin takımıdır, geldiğim için mutluluk duyuyorum. Bazı futbolcu arkadaşlarımı yakinen tanıyorum. Hep birlikte takımımızı layık olduğu yere taşıyacağız. Bunu içinde var gücümüzle çalışacağız. Benim transferimde emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Genç ve yetenekli futbolcularından Başaran Balcı ise; “Sezonun ilk yarısında aldığımız talihsiz sonuçlar nedeniyle istenilen yerde değiliz. Bundan sonra daha da fazla çalışmamız gerekmektedir. Bunun için de cefakâr taraftarlarımızdan sabır ve destek beklemekteyiz” diye konuştu.

payas belediyespor27

Can Güven’e Sürpriz Doğum Günü

Öte yandan, Teknik Direktör Can Güven’e futbolcular tarafından futbol sahasının ortasında sürpriz doğum günü partisi düzenlendi. Futbolcular, akşam saatlerindeki antrenman sonrasında Güven’in 37. yaş günü  olmasından dolayı sahaya doğum günü pastası getirdiler, daha sonra teknik direktörleri Can Güven’i omuzlarına alarak sevgi gösterilerinde bulundular. Yerli ve yabancı turistlerin de izlediği doğum günü partisinde tüm futbolcular Güven’i tebrik ettiler. Can Güven ise futbolcuların yaptığı bu jestten dolayı hepsine teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here