Serinyol Alay Komutanı İmralı Adasına Atandı

0
1307

vali-konutan ziyaretİmralı Adası Güvenlik Komutanı olarak tayini çıkan Serinyol 121. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanı Jandarma Albay Özcan Kaplan, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz’e veda ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette konuşan Vali Lekesiz, J. Alb. Özcan Kaplan’ın 2 yıllık süre içerisinde ilimizde verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

 Vali Lekesiz, binlerce yılın beraberinde getirdiği farklı renk ve desenleriyle özel bir il olan Hatay’ın, yoğun gündemine rağmen çok güzel hatıralar ve kalıcı dostluklar kazandıran bir il olduğunu ifade ederek; “Bu güzel coğrafyada sen de Jandarmamızın eğitim biriminden sorumlu olarak bunları sevk ve idare ettin, memleketin dört bir tarafından Mehmetçikleri emir ve komuta altında yetiştirip yolcu ettin. Sevk ve idare kabiliyetin, kurumlar arası ilişkin, halkla sosyal münasebetlerdeki başarın itibarıyla bundan sonraki görevleri de layığı ile yerine getireceğine olan inancım tamdır. Yeni görevin tekrar hayırlı olsun” dedi.

 Vali Lekesiz, ziyaretin anısına Komutan Özcan Kaplan’a ilimizin ipeğinden yapılmış tablo hediye etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here