Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası İTSO Yönetimini Ziyaret Etti

0
91

itso ziyaret3İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Alaaddin  Özbülbül ve Oda yönetimi, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yönetimine nezaket ziyaretinde bulundular.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Aralık ayı sonu olması itibari ile vergilerin ödenmesi, oda  sicil kayıtları, defter tasdiki ve üyelerin aidatlarının ödemelerde yaşanan aksaklıkların giderilmesi konuları ele alındı.

Ziyarette söz alan İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Alaaddin Özbülbül, Hatay’ın vergi gelirlerinde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek; “İskenderun Serbest Muhasebeci odası olarak 84 oda var. Bizler de bu odalardan biriyiz. Hatay’ın vergi gelirleri oldukça iyi, bizler de oda olarak vergilerin ödenmesi noktasında mükellefler ile devlet arasında denge unsuruyuz. Ticaret odaları da bu bağlamda çok önemli sivil toplum kuruluşlarımız arasında yer almaktadır. Bunun yanında odamızın faaliyetlerinde İTSO’nun bizlere sağladığı imkanlardan dolayı da ayrıca teşekkür etmek istiyoruz” dedi.

itso ziyaret4

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, İskenderun’da oda olarak kalıcı hizmetler verilmesi için çaba sarf ettiklerini belirterek,  “Mükelleflerin vergilerini zamanında ödemeleri, odamız ile ilgili defter kayıt, oda sicil ve ödemelerini ne kadar zamanında ve intizamlı yaparlarsa bizlerde elimizdeki bütçe oranında İskenderun’a daha iyi hizmet verebileceğimize inanıyoruz” dedi.

İTSO’nun 2014 yılı projeleri arasında yer alan öğrenci yurdunun yapılası için çalışmaların da devam ettiğini sözlerine ekleyen Yılmaz; “Öğrenci yurdunun şehrimiz için önemli bir hizmet olduğunu düşünüyoruz. Bu hizmeti İTSO olarak bitirmeyi ve bu yönetimin kalıcı hizmetleri arasında yer alacağına da inanıyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here