Semiray Üs’ün ‘Ekim Yağmuru’ Şiir Kitabı İlgi Görüyor!

0
176

Tespih Sultanı Atölye ve Teşhir Salonun işletmecisi Semiray Üs, takı ve tespih tasarımlarının yanı sıra bir de şiiri kitabı çıkartarak, şairlik yönünü de sergiledi. ‘Ekim Yağmuru’ şiir kitabının basılarak satışa sunulduğunu ifade eden Üs; “Bu şiir kitabı benim çok uzun süredir hayalimdi. Ben buna üçüncü çocuğum diyorum, ilk göz ağrım olan kızıma hitap ettim” şeklinde konuştu.

Kitabın 2021’de basıldığını ve 2022’de bir şiir kitabı daha yayınlamak istediğini kaydeden Üs; “Çok uzun yıllar önce aslında baskıya hazır bir şekilde duruyordu, hatta artık tozlanmıştı. Kitap Otağı Yayınevinin katkılarıyla 2021’de kitabımızı çıkarttık, şu an satışta. Şiir kitabım ilk fuarını da yaşadı. Bu yıl İskenderun’da gerçekleştirilen Kitap Fuarına katıldık, imza günümüz de oldu.

Şiir aslında çok zor, herkes şiir yazamıyor ve o yüzden şiiri herkes sevmiyor ama seven de müptela oluyor. Şiir severlerden güzel ilgi aldı kitabımız. Daha çok taze, yeni bir kitap, yolunun açık olduğunu düşünüyorum. Hatta 2022’de bir kardeşi de gelecek. İkinci şiir kitabımı inşallah önümüzdeki yıl içerisinde bastırıp satışa sunacağız” diye konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here