Şehit Yener Anadolu Lisesi İlk Mezunlarını Verdi

0
913

2014/2015 Eğitim-Öğretim döneminde hizmete açılan Şehit Yener Anadolu Lisesi, ilk mezunlarını bu yıl verdi. Okulun ilk mezuniyet töreni, Okul Aile Birliği Başkanı Zehra Aktaş ve Yönetim Kurulu Üyelerinin organizesinde okul bahçesinde gerçekleştirildi.

Mezuniyet törenine, Okul Müdürü Yaşar Düzen, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık, Okul Aile Birliği Başkanı Zehra Aktaş, öğretmenler ve mezun olan öğrenciler ile aileleri katıldı.

Okul Müdürü Yaşar Düzen, çok zor şartlar altında verdikleri eğitim mücadelesinden zaferle çıktıklarına dikkat çekerek; “İnanmak, başarmanın ilk adımıdır. Okulumuzun bulunduğu konum nedeniyle öğrenci ve velilerin tercih etmeyeceği yönündeki ön yargıları kırmakla başladık mücadelemize. Bugün 120 öğrencimizi mezun ediyoruz. Devletimizin desteği, velilerimizin gayretleri ve öğretmenlerimizin azmi sayesinde başarı grafiği her geçen gün yükselen bir eğitim kurumu haline geldik. Mutluyuz, gururluyuz” şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşan okul Aile Birliği Başkanı Zehra Aktaş ise, mezun olan gençlere, bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.

Okul birincisi Seyhan Bağlam’a İGC Başkanı Veysel Cıncık tarafından plaket takdim edilmesinin ardından, mezun olan öğrencilere sınıf öğretmenleri tarafından diplomaları verildi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)