Şehit Ateşi, Elazığ, Çorum-İskilip’le Beraber İskenderun’a da Düştü

0
95

şehit haberBitlis-Diyarbakır karayolundaki polis kontrol noktasına düzenlenen saldırıya müdahale için giden zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan 3 özel harekât polisinin kimlikleri belli oldu. Şehit ateşi, Elazığ, Çorum-İskilip ile beraber İskenderun’a da düştü.

Bitlis-Diyarbakır karayolu Arıcılık mevkisindeki polis kontrol noktasına gece saatlerinde teröristlerce roketatar ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırının ardından bölgeye takviye olarak giden özel harekât polislerinin içinde bulunduğu zırhlı araçlardan birinin devrildi. Aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada şehit olan polislerin Eyüp Emre Kan (Elazığ), Fatih Sağır (Çorum-İskilip) ve Mustafa Arslan (Hatay-İskenderun) olduğu belirtildi.

Şehit polislerin naaşı, sabah saatlerinde düzenlenecek törenden sonra memleketlerine gönderilirken, kazada yaralanan polislerin ise Bitlis Devlet Hastanesinde tedavilerinin devam ettiği kaydedildi.

Şehit Polis Mustafa Arslan, bugün ikindi namazını müteakip Kaptanpaşa Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here