Sefa Atakaş Denizcilik Anadolu Meslek Lisesinde Mezuniyet Coşkusu

0
489

sefa atakaş1İskenderun Sefa Atakaş Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi’nde 2012-2013 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet ve kep atma töreni düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törene, Atakaş Şirketler Grubu Genel Müdürü İhsan Ar, Sefa Atakaş Denizcilik Meslek Lisesi Müdürü Ahmet Kısa, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende kısa bir konuşma yapan Sefa Atakaş Denizcilik Meslek Lisesi Müdürü Ahmet Kısa; “Bugün burada bu gençlerimizin emeklerimizi göreceğimiz yerlere uğurlamaya geldik. Sevgili öğrencilerim gençler hepinizin gözlerinden öpüyorum yolunuz açık ve başarı her daim sizlerle olsun” diye konuştu.

Daha sonra söz alan Atakaş Şirketler Grubu Genel Müdürü İhsan Ar da; “Sizler gibi yetişen neslin ülkemizin geleceğinde çok aktif, çok başarılı ve bu ülkenin topraklarından aldığını bu ülkenin topraklarına bırakacak inançlı gençleri görmek beni çok mutlu etti. Burada sizlerin yetişmesinde emeği geçen öğretmenlerime, Atakaş ailesine saygılarımı sunuyorum. Hepinize hayırlı olsun” diye konuştu.

Tören sonunda dereceye giren ve mezun olan öğrencilere başarı belgeleri, hediyeleri ile birlikte takdim edildi. Öğrenciler hep birlikte keplerini havaya fırlattı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here