Seçim Öncesi Ak Parti’ye Katılım

0
216

akp katılımYıllarca ilimizde siyaset yaparak çeşitli mevkilerde görev alan Mustafa Tül, Niyazi Tül ve Ali Tazeaslan takılan Ak Parti rozetleri ile resmen Ak Partili oldular.

Bozhöyük köyünde düzenlenen kahvaltılı toplantıda konuşma yapan Mustafa Tül; “Yıllar yılı (25 yıl) aktif siyasetin içinde bulundum ve artık kendimi emekli sayarak bir kenara ayrılmıştım. Fakat bugün Hatay’ın içinde bulunduğu durumu göz önünde bulundurarak birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olmanın şart olduğunu düşünüyorum. Bunun da Ak Parti saflarında yer alarak başarılacağına inandığım için katılım töreninde yer alıyorum. Allah’ın izni ile Ak Parti’yi başarıdan başarıya koşturacağım. Nöbet sırasının artık bana geldiğine inanıyorum. Hizmet yarışında bundan sonra ben ve arkadaşlarım beraber yer alacağız” dedi.

Toplantıya katılan Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin de; “Artık Hatay’ın, Türkiye’nin selamete ermesi, büyüyen ve daha yükseklere çıkan bu kutlu yolda hizmet anlayışı yürüyüşümüzü tamamlayacağız. Hizmet belediyeciliği bayrağını ay yıldızlı bayrağımız ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin çatısına dikeceğiz. Aramıza katılan değerli siyasetçilerle yolumuzda emin adımlarla ilerleyeceğiz” dedi.

Daha sonra Ergin, Ak Parti saflarına katılan Mustafa Tül, Niyazi Tül ve Ali Tazeaslan’a rozetlerini takarak tebrik etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here