SAVDES-SEN Şube Açıyor

0
161

savdes-sen1Milli Savunma Bakanlığı ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nde görevli devlet memurlarının kurduğu Savunma ve Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikası (SAVDES-SEN) Hatay, Adana, Mersin, Osmaniye, Gaziantep ve Kilis İllerini kapsayan şubeyi İskenderun’da açıyor.

SAV-DES Sen Şubesi 14 Kasım 2015 Cumartesi günü saat 15.00’de çok katlı otopark yanı Baytaç İşhanı’nda törenle açılacak. Törene genel başkan ve yardımcılarının da katılacağı bildirildi. Şubenin Hatay, Osmaniye, Adana, Mersin, Kilis, Gaziantep illerini kapsadığı açıklandı.

Çukurova Bölge Şube Başkanvekili Mehmet Gazi Cerit, 2013 yılında kurulan sendikalarının kısa zamanda örgütlenerek yaklaşık 950 memurun 600’e yakınının SAVDES-SEN’i tercih ettiğini ve 14 Kasım 2015 tarihinde Genel Başkan Tuncay Cengiz, Bşk. V. Mücettin Şimşek, Bşk.Yrd. Ferit Bingöl, Bşk.Yrd. Sebahattin Ilgın, Konya Bölge Şube Bşk. Hakkı Gündüz’ün katılımıyla Hatay ve Adana’da şube yönetim binalarının açılacağı müjdesini verdi.

Üyelerinin mali, hukuki ve sosyal haklarının geliştirilmesi noktasında artık daha kurumsal bir yapıya kavuştuklarını belirten Cerit; “Türkiye genelinde % 70 seviyelerinde bulunan sendikalaşma oranının Hatay’da % 88 oranında bulunduğunu bu nedenle şube açılışında katkılarından dolayı bölgemizdeki bütün memur arkadaşlara teşekkürlerimizi sunar camiamıza hayırlı uğurlu olmasını ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here