Savaş’ın Motivasyonu Hatayspor’a Moral Oldu

0
116

hatayspor20Hatayspor Altay’ı 3-1 yenerek ligde yeni bir sayfa açarken, teknik direktör ve futbolcular Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın takımı ziyaretinin bu maç öncesi morallerini yükselttiğini açıkladı.

Haftalık basın toplantısında dün gazetecilerin karşısına çıkan Hatayspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, futbolculardan Murat Uuç ve Murat Türkkan Hatayspor’un bundan sonraki maçlarında daha başarılı olacağını vurguladılar.

Zor bir maçı geride bıraktıklarını kaydeden Taşyürek; “Hatayspor bulunduğu yeri hak etmiyor. Maçlarda herkesin sesine ihtiyacımız var. Bu hafta İstanbul deplasmanına gideceğiz. Sonrada Bandırma ile altı puanlık maça çıkacağız. Geçen hafta yaptığımız birlik ve beraberlik çağrısı sonuç verdi, daha da artmasını bekliyoruz.

hatayspor21

Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, geçen hafta içinde tesislere gelerek futbolculara maddi ve manevi moral verdi. Bu moral bize katkı sağladı. Tepecik maçından da istediğimiz sonucu almalıyız. Artık puan kaybına tahammülümüz yok, tüm kredilerimizi tükettik” dedi. Taşyürek futbolcularının verdiği mücadele için teşekkür de etti.

Hatayspor’un santrforu Murat Uluç ise maçtan önce gol atacağını hissettiğini belirterek; “Altay maçlarını hiç boş geçmedim. Burada ekmek yiyorsam onun hakkını vermem lazım. Büyükşehir Belediye Başkanının bizlere verdiği destek bizi ekstra motive etti” diye konuştu. Hatayspor’un diğer futbolcusu Murat Türkan da takım olarak eksiklere rağmen iyi oynadıklarını belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here