Savaş’ın, Ak Parti’ye Geçeceği Hakkındaki İddialara Cevap!

0
97

chp-il-aciklama5Güzelmansur, Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın Ak Parti’ye geçeceği hakkındaki iddialara cevap verdi…

‘CHP’nin de Başkan Savaş’ın da Tek Derdi Hatay Halkına Hizmet Etmektir’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın Ak Parti’ye geçeceği hakkındaki iddialara cevap verdi. CHP ile Savaş’ın birbirinden koparılmayacak kadar bir bütün olduğuna işaret eden Güzelmansur, bunun başkanı yıpratma operasyonu olduğuna dikkat çekti.

Açıklamasında, CHP’nin de Başkan Savaş’ın da tek derdinin Hatay halkına hizmet etmek olduğuna işaret eden Güzelmansur; “Son dönemlerde çıkan ‘Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü SAVAŞ AKP’ye geçiyor’ şeklindeki haberler asparagas haberler gerçek dışıdır. Cumhuriyet Halk Partili Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü SAVAŞ özellikle ilimize yaptığı hizmetler ile birlikte tüm Hatay halkının takdirini fazlasıyla toplamış tüm gönüllerde yer edinmiştir.

Hizmet yönünden hiçbir eleştiri yapamayacağını anlayan bazı yandaşlar ‘Lütfü SAVAŞ AKP’ye geçiyor’ şeklindeki haberleri yaparak başkanımızı yıpratmaya, akılları sıra partimizden koparmaya çalışmaktadır. Unutulmasın ki Cumhuriyet Halk Partisi ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü SAVAŞ et ile tırnak gibi çalışmakta olup birbirinden koparılmayacak kadar bir bütündür” diye konuştu.

CHP’nin Hatay’daki iktidarının uzun yıllar süreceğini de sözlerine ekleyen Güzelmansur; “Gelecek yerel seçimlerde büyük bir hüsrana uğrayacağını anlayan AKP’liler şunu bilmelidir ki Cumhuriyet Halk Partisi Hatay’da iktidarını uzun yıllar devam ettirecektir. CHP’nin de Doç. Dr. Lütfü SAVAŞ’ın da tek sevdası Hatay tek derdi Hatay halkına hizmet etmektir” şeklinde açıklamalarda bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here