Savaş; “Şehrin Ahenginin Bozulmamasında STK’ların Katkısı Var”

0
93

savaş-muhasebeciler1İSMO Heyetinden Başkan Savaş’a Ziyaret!

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İSMO) Başkanı Alaaddin Özbülbül’ü ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

HBB İskenderun İlçe Hizmet Binasında, İSMO Başkan Yardımcısı Leyla Eren, Sekreter İbrahim Kaynar, Sayman Merih Yıldırım ve oda üyesi Mehmet Nuri Bahadırlı’nın da katılım gösterdiği ziyarette kısa bir konuşma yapan Başkan Savaş, dışarıdan pek çok unsurun ilimizi karıştırmaya çalıştığı ortamda sivil toplum kuruluşlarının birlik içinde oluşunun takdirlik bir hareket olduğunun altını çizdi.

İlimizin bu günlere gelişinde, bu şehrin ahenginin ve renginin bozulmayışında, sivil toplum kuruluşlarının büyük katkısının olduğunu vurgulayan Savaş; “Ecdatlarımızdan aldığımız birlik ve beraberlik anlayışını gelecek nesillere aktarmaya özenle gayret ediyoruz. Esnafımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla ve hemşerilerimizle birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam ediyoruz. Hatay’ımızın tüm ahengine hizmet ederken hiçbir zaman siyasi ve bölgesel ayrım yapmadık, yapmamaya da devam edeceğiz” dedi.

Kabullerinden ötürü Başkan Savaş’a teşekkürlerini ileten İSMO Başkanı Alaaddin Özbülbül ise, Bu ilin birliğini ve kardeşliğini yaşatan belediye başkanlarının olmasının il için bir şans olduğunu ifade ederek, bu ilin huzuru ve kalkınması için gereken tüm desteğe hazır olduklarını belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Savaş, Oda Başkanı Özbülbül’e ve beraberindeki heyete kardeşliği, barışı ve bereketi simgeleyen Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin rozetini taktı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here