Savaş: “İskenderunspor’u da Süper Lig’de Görmek İstiyoruz”

0
61

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, bu sezon 2. Lig’in kapısından dönen İskenderunspor A.Ş.’yi unutmadı. Savaş, sporcuların antrenman yapabileceği HATSU’ya ait alandaki haklarından feragat ettiklerini ve alanı İskenderunspor A.Ş’nin kullanımına bıraktıklarını bildirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderunspor A.Ş. Kulübü Başkanı Hakan Balat ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ile bir araya gelerek, Turuncu-Mavili takımın sahip olduğu imkânları ve yaşanan bazı sorunları değerlendirdi. Bu özel görüşmede Başkan Savaş, kulüp başkanı Hakan Balat’ın talebi üzerine, sporcuların antrenman yapabileceği HATSU’ya ait alandaki haklarından feragat ettiklerini ve alanı İskenderunspor A.Ş.’nin kullanımına bıraktıklarını belirtti.

Söz konusu alanın bir kısmına futbol sahası yapılacağını, alanda sporcuların kaldığı yerin de bulunduğunu ifade eden başkan Savaş, İskenderunspor A.Ş’yi de Atakaş Hatayspor gibi Süper Lig’de görmek istediklerini vurguladı.

Savaş ayrıca, şehrin takımlarının milli takımlara sporcu verebilecek imkânlara sahip olması için her türlü desteği vereceklerini belirterek İskenderun’daki mevcut stadın yıkılmamasını talep edeerek; “Sayın Valimizden ricamız da budur.  İskenderun stadı yıkılmasın. Orası çocukların, gençlerin spor yapabileceği, İskenderunluların kullanabileceği bir yer olarak kalsın” diye konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here