Savaş; “Hatay’ı Birlikte Geleceğe Taşımak İstiyoruz”

0
86

lütfü savaş14CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Savaş’ın Kırıkhan Çıkarması…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, seçim çalışmalarına devam ediyor. Başkan Savaş, seçim çalışmaları kapsamında Kırıkhan ilçesinde bir dizi gezi ve ziyaretlerde bulundu.

Kırıkhan ilçesinde yoğun bir çalışma programına katılan Başkan Savaş, bu anlamda sırasıyla, Kurtlusoğuksu Belediyesi, Vardılar Pertol, Kırıkhan Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, Koruma Şirketler Grubu Kırıkhan Tesisleri, Kırıkhan Muhtarlar Derneği, Kırıkhan Yörükler Derneği, Kibar Mono Restaurant, Amikder Derneği gibi sivil toplum kuruluşu ve kurumları ziyaret ederek, hemşerileri ile bir araya geldi, sohbet etti ve sorunları dinledi.

Kırıkhan’da çarşıyı da gezen Başkan Savaş, burada işyerlerini ziyaret ederek esnaf ile sohbet etti, sorunlarını dinledi ve hayırlı işler temennisinde bulundu. Başkan Savaş ayrıca, CHP ilçe Teşkilatı tarafından organize edilen bir toplantıda Gülbelde Düğün Salonunda partililer ile bir araya geldi, Büyükşehir belediyesini anlattı ve partililer ile sohbet etti.

Başkan Savaş’a gün boyu süren tüm bu gezi ve ziyaretlerinde CHP Kırıkhan İlçe Başkanı İsmet Buğdaycı, CHP Kırıkhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Gezmen’de eşlik etti.

Kırıkhan’da ev ziyaretleri de gerçekleştiren Savaş, bu anlamda Yeni Mahalle’de Mustafa Uç’un evinde Yeni Mahalle ve Barbaros Mahallesi vatandaşları ile bir araya geldi, Gazi Mahallesi’nde ise Cengiz Aşan’ın ev sahipliğinde hemşehrileri ile buluştu, sohbet etti.  Başkan Savaş ayrıca Kırıkhan’da Cenaze evlerine de katılım göstererek, cenaze sahiplerine bağ sağlığı ve sabır dileklerinde bulundu.

lütfü savaş15

Hatay’ı Birlikte Geleceğe Taşımak İstiyoruz

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, tüm gezi ve ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, Hatay’ı birlikte geleceğe taşımak istediklerini dile getirere; “Hatay’ın tüm ilçeleri için projelerimiz hazır. Uzman kadromuz ile çalışmalar yaparak plan ve projelerimizi hazırladık. Size Büyükşehir Belediyesini anlatmaya geldik. Bir büyükşehir ve 15 ilçe belediyesi olacak. Özel İdare ve Köy Hizmetleri artık olmayacak ve iki kurumun yaptığı tüm işleri artık Büyükşehir belediyesi yapacak. Yol, itfaiye, mezarlık, kanal vb gibi hizmetleri Büyükşehir belediyesi sağlayacak. İlçenize yakın bir bölgede müdürlük kuracağız ve haftada bir gün büyükşehir belediye başkanı olarak ilçenize geleceğim” dedi.

Hizmet aşkı ile dolu olduklarını dile getiren Başkan Savaş, Antakya’da 5 yıllık süre içinde gerçekleştirdikleri hizmetleri hatırlatarak; “Antakya’yı hizmetlerimiz ile daha modern ve yaşanabilir bir hale getirdik ve hizmetlerimizle kendimizi ispatladık. Belediye başkanı gökkuşağı gibi her rengi kucaklamalı ve sosyal barışa katkı sağlamalı, güven vermeli. 3 yılda şehrimizde 2500 toplantı yaptık. Sosyal barışı sağlamak adına çalıştık. Bu memleketin herkesi kucaklayacak bir belediye başkanına ihtiyacı var. Desteğinizi bekliyorum” dedi.

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Antakya Belediye Başkanı Savaş, ziyaret ettiği her yerde büyük bir ilgi ve sevgi gösterisi ile karşılandı. Haber: Hüseyin ZORKUN

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here