Sarıyer Maçı Hazırlıkları Başladı…

0
13

Liderlik Koltuğunu Kaçırdık!

TFF. 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor, geçtiğimiz hafta sonu Osmaniye 7 Ocak Stadında yapılan karşılaşmada Serik Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak, yeniden liderlik koltuğuna oturma fırsatını da tepti.

Grup Lideri Bucaspor 1928, Kömürspor deplasmanından 1-1’lik skorla dönerken, ikinci sırada bulunan Kocaelispor da Karacabey Birlikspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak yine haftayı 1 puanla kapattı. Turuncu-Mavili temsilcimiz de zirve yarışında bulunduğu takımların puan kaybettikleri haftada Serik temsilcisine puan kaybetmesi ile liderlik koltuğuna yeniden oturma şansını yitirdi.

Sarıyer Maçı Hazırlıkları Başladı…

Temsilcimiz İskenderunspor, 17. hafta mücadelesinde 3 Aralık Cumartesi günü oynayacağı Sarıyer maçının hazırlıklarına da ara vermeden başladı. Pazartesi günü rejenerasyon antrenmanı ile geçerken, Sarıyer maçı hazırlıkları dün de Teknik Direktör Bülent Yenihayat nezaretinde devam etti.

İskenderunspor’un İstanbul deplasmanında Sarıyer ile oynayacağı kritik mücadele Cumartesi günü saat 14.00’te başlayacak.

Serik Temsilcisine Sürpriz Puan Kaybı…

Geçtiğimiz hafta sonu Osmaniye’de oynanan karşılaşmada Serik Belediyespor ile 1-1 berabere kalan temsilcimiz sürpriz bir puan kaybı yaşadı. Karşılaşmada Turuncu-Mavili ekibimiz İskenderunspor’un golünü 39. dakikada Kadir Arı, konuk ekip Serik Belediyespor’un golünü de 43. dakikada Mehmet Can Kocabaş attı. Müsabakanın 45+2. dakikasında Serik Belediyesporlu Üstün Bilge’nin kullandığı penaltı vuruşunu İskenderunspor’un başarılı kalecisi Muhammet Can Tuncer kurtardı. Temsilcimiz İskenderunspor, mutlak galibiyetle çıktığı Serik Belediyespor maçından 1 puanla ayrılmasının sonunda yeniden liderliği çıkma şansını da yitirmiş oldu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here