Sarılar Mahallesindeki Yaz Festivali Eğlence ve Coşku Doluydu!

0
61

Geçtiğimiz yıllarda, bölgede oldukça rağbet gören ve geleneksel hale getirilen, ‘Altınözü/Sarılar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Gelişim Derneği’ tarafından düzenlenen “Yaz Festivali”nin üçüncüsü de büyük ilgi gördü. 5 Ağustos’ta başlayan ve 7 Ağustos’a kadar süren Festivalde etkinlikler de konserler kadar renkli görüntülere sahne oldu.

Hatay’ın Altınözü ilçesinde Ortodoks Hristiyanların yoğun olarak yaşadığı Sarılar Mahallesinde, Sarılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Gelişim Derneği tarafından düzenlenen ve 3 gün süren “Yaz Festivali” bölgeye büyük hareketlilik getirdi.

Ogün Sanlısoy’dan Muhteşem Final

Altınözü/Sarılar Mahallesi Yaz Festivali, yediden yetmişe çok sayıda vatandaşın ilgi kaynağı oldu. Festivalin son gününde sevilen sanatçı Ogün Sanlısoy sahne aldı.

Sarılar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Gelişim Derneğinin Yaz Festivali etkinliğinin açılış konserinde ise Manuş Baba sahne almıştı. İkinci gün de ise sevilen müzik grubu MikotinBand vatandaşlara unutulmaz anlar yaşatmıştı.

Son günde sahneye çıkan sevilen sanatçı Ogün Sanlısoy, söylediği birbirinden güzel şarkılarla Altınözülü vatandaşları adeta mest etti. Konsere katılan heyecanlı grup, Sanlısoy’un tüm şarkılarına eşlik ederken, katılıcılar adeta kendilerinden geçti.

Coşku, Bizleri de Mutlu Etti…

Etkinliklerle ilgili konuşan Sarılar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Gelişim Derneği Başkanı Costa Çiftçioğlu; “Atalarımızdan bize kalan kültürel mirası yaşatmak ve şenlikleri geleneksel hale getirmek amacıyla düzenlediğimiz festivalimizin, diğer senelerde olduğu gibi bu senede coşku ile sonuçlanması bizleri çok mutlu etti.

Derneğimizi kurmamızdaki amaç da zaten mahallemizi geliştirmek, ekonomik ve sosyal anlamda kalkındırmak, tarihsel geçmişini ortaya çıkarmak, sivil toplum faaliyetlerini etkinleştirmek ve bu konuda çalışmalar yapan kişiler ve kuruluşlara destek vermektir.

Derneğimiz, Sarılar Mahalle gençleri tarafından özveriyle kurularak hiçbir dernek, vakıf ve siyasi partilerle ilgisi olmayan sadece ve sadece gönüllülük esasına dayalı, yeni ve genç bir dernektir” diye konuştu. (SAT-7 Türk/İlyas Edip TERBİYELİ-İskenderun)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here