Sarıkamış’ı Anma Etkinliklerinden Dönen Öğrencilerin Teşekkür Ziyareti

0
127

belen-sarıkamış1Türkiye İzcilik Federasyonunca, vatanın birliği ve bütünlüğü uğruna soğuktan donarak hayatını kaybeden ecdadımızın 100. yıldönümünü anmak üzere düzenlenen etkinliğe katılan Belen Anadolu Lisesi ve Çok Programlı Lise öğrencilerinden 21 kişi ve 1 öğretmen Belen’e döndü. Sarıkamış’taki anma etkinliği dönüşü öğrenciler, etkinliğe katılmalarında destek sunan Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ziyarette; Sarıkamış etkinliği faaliyetleri çerçevesinde öğrencilerin izlenimleri, duygu ve düşünceleri paylaşıldı. Öğrenciler, hayatları boyunca taze bir hatıra olarak kalacak bir programa katılmaktan ve kendilerine bu imkanın sağlanmasından dolayı teşekkürlerini ifade ettiler.

Öğrencileri ağırlayan Kaymakam Aydın ise; “Başarıları ile bizleri gururlandıran öğrencilerimizi daha önce Çanakkale-İstanbul-Konya gezisine göndermiştik. Şimdi ise Sarıkamış etkinliklerine ilçemizi temsilen bir grup öğrencinin ziyaretini organize ederek, canları ile bu kutsal toprakları koruyan ecdadımızın şehitlik mertebesine ulaştığı yerleri görmeleri ve o manevi duyguları yaşamalarına vesile olduk. Bu organizasyonun icrasında ve gezinin başarı ile tamamlanmasında görev alan ve etkinlik boyunca çocuklara eşlik eden izci lideri Fatih Yurdalan’a teşekkür ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here